DannebrogsValmuen - OSJ-Dacia.org

Gå til indhold

DannebrogsValmuen

Menu > Ordens arbejde > Projekter
Dannebrogsvalmuen er et nyt projekt, der har som formål at støtte alle Danske veteraner.
Som projekt / organisation tager vi ikke stilling til den politiske årsag til – hvorfor der skal udsendes folk til International missioner eller om de er fra Forsvaret, Politiet eller Civile specialister.
Men vi kan heldigvis konstatere, at hovedparten kommer styrket hjem, med flere nye og gode kompetencer i forhold til de fremtidige sikkerhedspolitiske opgaver og udfordringer.
Vi kan dog også konstatere, at nogle kommer hjem med sår på krop og sjæl og til trods for forbedringer i den af regeringen vedtagne veteranpolitik, at der stadig er huller og områder hvor veteranerne er overladt til sig selv – og efter svære opgaver i udlandet kommer hjem og skal kæmpe med de forskellige systemer for at få den nødvendige hjælp og støtte.
Dannebrogsvalmuen er et smukt dansk symbol (emblem) der forestiller blomsten Dannebrogsvalmuen – men som er udformet med fire hjerter som blade – designet på en så fantastisk måde – at det også kan ses som et symbol på alt hvad der er dansk og Danmark.
Alt overskud går direkte til veteranerne – efter ansøgning eller prioritering fra vores organisation.  Vi vil ved hver årsafslutning opgøre det samlede overskud og det hele går til veteranerne.
At du viser, at du også er med til at sige tak for indsatsen og at du som medmenneske og borger vil være med til at støtte alle danske veteraner.
HKH prins Joakim på Engage 2017 med Dannebrogsvalmuen.
Copyright 2018 OSJ-KH Dacia
Tilbage til indhold